Dikke Svekke is jouw partner
voor multicam producties.

Svekke is een beest voor de camera, maar ook een krak in het zelf producties in elkaar steken. Dat is de mix organisator versus presentator die samensmelt tot een goed geheel. Met een team van professionals in the field (zij het camera, geluid, graphics, etc) tot zijn beschikking kan hij producties in elkaar knotsen van informatief, over educatief tot al was het maar gewoon een jaarverslag van een onderneming. 

 

Svekke's level aan commitment
kent geen grenzen.

 

Svekke is de host
die je zoekt

Svekke is echt the host with the most. Vlotte babbel, haalt het onderste uit de kan en stelt gasten op hun gemakt. Geen podiumvrees, geen cameravrees. Lights, camera, action, en dan alles geven.

Host, MC, presentator, what's in a word?
Maar hij doe het, no problem.

Svekke lanceert
multicam producties

Svekke houd van een goeie productie. Een paar camera's, een paar microfoons, en dan vlammen. Daarom investeerde hij zelf in materiaal, én zocht hij mensen om zich mee te omringen.

Need a multicam prduction om een
verhaal te vertellen? Say no more hé.

Svekke bedenkt
multimedia concepten

Creatief is Svekkes middeste naam. Dikke Creatieve Svekke. Zo kennen we hem. Zet hem voor flauw concept, en hij kapt er zoveel creatieve sausen over dat je smaakpappillen overprikkeld raken.

Wil je iets uitwerken, en heb je
hulp nodig? De sausman staat klaar.

 

NU AL ONDER DE INDRUK?
TIJD OM SAMEN TE WERKEN!

CONTACTEER SVEKKE NU

 

Een greep uit de portfolio:

Voor de lancering van de tweede goede doelen actie van JEZ! hostte Svekke een 8u livestream, in samenwerking met de technische ploeg van DPG Media. Hierbij werden alle nieuwe JEZ-gezichten voorgesteld.

Productie: Svekke + DPG
​​​​​Materiaal: DPG

In samenwerking met deCheckers, Chase en Knack hostte Svekke een productie die ons wilde waarschuwen voor de gevaren van fake news op het internet. In interview stijl werd dit netjes uitgelegd.

Productie: Svekke
Materiaal: Svekke

De Warmste streamers is een charity-actie die samenwerking tussen streamers hoog houd. Svekke presenteerde er de slotshow, en stond mee in voor de technische productie van een interactieve kwis.

Productie: Svekke + Warmste Streamers
Materiaal: Svekke